Skip to content

Refurbished iPhone kopen

Dé iPhone specialist van Brabant!

Als we de huidige kwaliteit refurbished iPhones bekijken, moeten we eerlijk zijn. Je bent eigenlijk gek als je een nieuwe koopt!

Een refurbished iPhone heeft vele voordelen en niet alleen voor jouw portemonnee. We leggen je graag uit waarom je net zo goed af bent met een refurbished iPhone, als met een compleet nieuw toestel.

Ben jij al overtuigd? Bekijk dan onze top 5 van vandaag:

Voordelen van een refurbished iPhone

Goedkoop

Verreweg de meeste mensen kopen een refurbished iPhone vanwege de lagere prijs. De meest geavanceerde Apple modellen zijn als refurbished exemplaar nu eenmaal een stuk goedkoper en toch net zo goed.

Als je huidige, dure smartphone onherstelbare schade heeft opgelopen, die niet wordt vergoed, denk dan ook eens aan het aanschaffen van een refurbished iPhone. Zonder hoge kosten kun je vrolijk verder bellen, snappen, appen en streamen, met dezelfde kwaliteit als die je gewend was.

Veel ouders kiezen voor een betaalbaar refurbished toestel voor hun kind of puber. Op die manier zijn de kinderen voor een vriendelijke prijs op een hippe manier bereikbaar. Win-win!

Stephan heeft altijd keigoede refurbished iPhones in diverse prijsklassen te koop. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw budget.

refurbished iPhone Brabant

Kwaliteit

Het verschil tussen een refurbished iPhone en een tweedehands, is de garantie op kwaliteit. Wie via Marktplaats een tweedehands telefoon koopt, moet maar afwachten wat de staat ervan is. De eigenaar wil er natuurlijk aan verdienen en praat uitsluitend positief over zijn handelswaar. Helaas horen wij te vaak verhalen van tweedehandsjes met leeglopende accu’s, kapotte knoppen en gebarsten schermen, zeker bij apparaten die zijn opgestuurd.

Van een refurbished iPhone kun je dezelfde kwaliteit verwachten als van een nieuwe. Deze toestellen zijn volledig gecontroleerd, schoongemaakt, getest en geüpgrade. Indien nodig zijn er onderdelen gerepareerd of vervangen.
Alle refurbished iPhones op onze site zijn door Stephan zelf gecontroleerd, op bijna 50 punten. Hij kan jou dus alles vertellen over de staat van het toestel en de garantie.

Stephan koopt voor refurbishment uitsluitend iPhones in met acceptabele, kleine beschadigingen, die veelal uit het zicht blijven door gebruik van een hoesje. Het oog wil ook wat, nietwaar?

refurbished iPhone Brabant

Duurzaam

Het kopen van een refurbished iPhone bij Stephan iPhone Repair is hartstikke duurzaam. Iedere smartphone die wordt hergebruikt, draagt bij aan een beter milieu. Er zijn immers geen nieuwe grondstoffen nodig, zoals kobalt, grafiet en lithium. Ook de uitstoot van CO2 blijft gelijk en je bespaart zelfs water. Voor de productie van 1 smartphone is namelijk wel 100 liter water nodig!

De producten van Apple gaan over het algemeen veel langer mee dan de batterij die erin zit. Met een nieuwe batterij is een “oude” iPhone dus zo om te toveren in een “nieuwe”.
Laat jij je verleiden door de power van refurbished?

Advies

Stephan geeft je graag advies over de aanschaf van een refurbished smartphone. Hij wijst je op bepaalde kenmerken van ieder toestel, afhankelijk van je eisen. Voor de één is vooral een lange accuduur belangrijk, terwijl de ander op zoek is naar dé perfecte camera voor het vastleggen van zijn hobby…

Stephan helpt jou om je ideale refurbished iPhone te vinden!

refurbished iPhone Brabant

BEL STEPHAN

06-42018021

WHATSAPP STEPHAN

06 4201 8021