Skip to content

Contact

Je kunt gemakkelijk contact opnemen met Stephan via onderstaande buttons. Ook kun je ons contactformulier invullen.

BEL STEPHAN

06-42018021

WHATSAPP STEPHAN

06 4201 8021

Contactformulier

Naam *
E-mail
Mobielnummer *
anders nl…
Bericht

Gemakkelijk bereikbaar met auto en ov

Gratis parkeren

Over ons

Als jochie haalde Stephan al graag allerlei defecte apparaten uit elkaar, die hij tot zijn moeders verbazing vaak weer aan de praat wist te krijgen. Hij stond algauw bekend als die handige jongen en werd op school zelfs eens uit de les gehaald om het kopieerapparaat te repareren.

Toch besloot hij van zijn andere hobby zijn werk te maken en begon met … . Naast zijn werk bleef hij geïnteresseerd in techniek en hij ontdekte dat het fijne priegelwerk aan de binnenkant van smartphones hem goed lag. Waar anderen een kapotte mobiel gefrustreerd in een hoek gooiden, hield hij vol en repareerde hij het ene na de andere toestel.

In 2018 kwam de omslag, toen Stephan merkte dat hij nóg meer plezier had in het repareren van smartphones voor vrienden en bekenden, dan in zijn huidige werk. Hij startte samen met zijn partner … een bedrijf aan huis: Stephan Phone Repair, dat in 2023 werd omgedoopt tot Stephan iPhone Repair. Die ene letter maakt echter een groot verschil. Stephan is nu eenmaal Noord-Brabants iPhone specialist!

“An Apple a day, keeps the doctor away!”