Skip to content

Accessoires

Jouw kostbare iPhone bescherm je graag als een pro. Met de accessoires van Stephan iPhone Repair is dat zo geregeld. Wij bieden diverse schermprotectors en covers aan, die aan onze strenge eisen voldoen.

Ook vind je bij ons verschillende nieuwe acculaders en oplaadkabels.

Screenprotectors

De meest gemelde schade bij een iPhone is nog altijd een gebarsten scherm. Om dit te helpen voorkomen, en om krassen en vuil te vermijden, plaatsen wij gemakkelijk en snel een screenprotector. Deze schermprotectors zijn er in diverse soorten en prijsklassen, voor elk toestel. Je kunt kiezen uit glas, tempered glass of kunststof, met ieder hun eigen voordelen. Stephan laat je graag het verschil zien.

Natuurlijk zorgen we direct voor een perfecte, stofvrije plaatsing van je protector.

accessoires iphone brabant

Cameraprotectors

Wist je dat je voor de bescherming van je camera(‘s) ook bij Stephan iPhone Repair terechtkunt? Wij bieden professionele cameraprotectors voor alle modellen, die we gratis voor je monteren. Kom gerust even langs in Oosterhout!

Covers

Stephan is een groot fan van de anti-shock backcover. Deze stevige beschermhoes sluit naadloos om je iPhone en biedt bescherming tegen stoten en krassen. De backcover heeft extra versterkte hoeken en is gemaakt van duurzaam materiaal, zoals TPU of polycarbonaat. Zo weet je zeker dat jouw iPhone tegen een stootje kan.

Voor meer informatie over iPhone covers, backcovers, bookcovers en flipcovers; vraag het Stephan!

accessoires iphone brabant

BEL STEPHAN

06-42018021

WHATSAPP STEPHAN

06 4201 8021

Oplader

De meeste iPhones hebben een prima accuduur. Toch kan het zijn dat je je toestel onderweg wilt opladen of dat je op verschillende plaatsen in huis een extra oplader nodig hebt. Ook als je huidige adapter het begeven heeft, kun je wel een nieuwe gebruiken.

Stephan biedt opladers en snelladers van diverse merken, in verschillende prijsklassen.

Wil jouw iPhone niet goed opladen? Laat Stephan eerst onderzoeken wat er aan de hand is. Is de lader oud en wordt deze warm tijdens het laden? Dan is het beter om de oplader te vervangen.

Soms is de acculader nog prima maar mankeert er iets aan de kabel of de batterij zelf. In sommige gevallen is er een beschadiging aan de oplaadpoort van het toestel, de connector, waardoor deze niet goed laadt. Stephan zoekt het graag voor je uit!

accessoires iphone brabant